Cine  Suntem

     Suntem trei oameni conduși de o viziune comună: să-i ajutăm pe toți cei (sau pe toate cele) care și-au imaginat un obiect sau un produs și nu au putut să-l realizeze pentru că nu i-a ajutat nimeni. Sau pentru că oricine a vrut să-i ajute nu a avut tehnologia necesară. Been there, done that, got fed up and started our own company. Cast (in order of appearance): Primul membru al echipei e Eugen Guțiu. El e omul care a construit primele trei imprimante 3D ale firmei și cel care a pornit afacerea. Totodată, el e cel capabil să ofere cea mai practică soluție în cel mai scurt timp. Pentru aproape orice problemă. Și nu-i e rușine, proiectează CAD ca un boss. Al doilea venit a fost Vlad Rădoescu, actualul designer al firmei. Aveți o idee creață? Vorbiți cu el, și ideea vă va trece de la un desen pe-un servețel la un proiect 3D complet. Sau va ajunge o sculptură. Sau o freză CNC. You name it. După aceea, proiectul trece prin mâinile lui Eugen și prin duzele imprimantelor sale. Cel care completează triumviratul este Alex Capră, cel mai recent membru al firmei. De la comenzi externe, la oferte de preț și relații cu furnizorii, el e omul care se ocupă de legăturile noastre cu lumea. Și mânuiește o cheie imbus cu aceeași ușurință cu care mânuiește un pix.

Gutiu Eugen

Founder

Vlad Radoescu

Graphic Designer

Alex Capra

Manager Vanzari

Cu ce ne ocupam?

   Printam 3D pe imprimantele proiectate si construite de noi, proiectam pentru clienti si avem grija ca toate ideile lor sa ajunga obiecte reale cat mai repede cu putinta.

Aptitudini

Creativitate98%
Determinare100%
Persuasiune100%
Suport100%

Ce oferim?

Idei realizabile! Proiecte bine stabilite! Rezultate optime atat pentru dezvoltarea noastra cat si pentru dezvoltarea clientilor nostri! Incredere! Fara incredere nu poti realiza prea multe, de aceea punem pret pe seriozitate si consecventa.